DFN project is a contribution to improving the situation in the tourism sector by using existing potentials - festivals

Eng | Srb

Sutra počinje Mikser festival: Predstavljamo program Kino Mikser

Na Mikser Festivalu, od 8. do 12. juna, ne propustite priliku da pogledate snažan i emotivan filmski program u prelepom i atraktivnom ambijentu Španske kuće u Savamali, koji ove godine uređuje i producira Cinema City internacionalni filmski festival iz Novog Sada.


Mikser festival 2016 održava se pod sloganom „Osetljivo društvo (Sensitive Society)“, na kreativan način, kroz bogat i fokusiran program, skreće pažnju na značaj tema poput rodne ravnopravnosti i ženskog stvaralaštva, društvene jednakosti, otvorenog dijaloga, multikulturalnosti i efikasnijeg rešavanja konflikta.

U tom smislu, filmski program, pod uredničkom palicom festivala Cinema City, sastojaće se od nekoliko snažnih, emotivnih i društveno osvešćenih filmskih ostvarenja koje konceptualno povezuje krovna tema Mikser festivala. Takođe vas pozivamo da nakon projekcija filmova „Abdul i Hamza“, koja će se održati u sredu, 8. juna, u 22:50, i „LogBook_Serbistan“, koja će se održati u četvrtak, 9. juna, u 21:30, ne propustite priliku da razgovarate sa rediteljima, Markom Grbom i Želimirom Žilnikom.

U NASTAVKU POGLEDAJTE PROGRAM I STANICU: KINO MIKSER PROGRAM