DFN project is a contribution to improving the situation in the tourism sector by using existing potentials - festivals

Eng | Srb

"Kult Fest" danas u Domu omladine

Udruženje Kult-i-Više, u saradnji sa Domom omladine Beograda, organizuje 13. januara festival koji će prikazati evoluciju muzike od džeza i fanka preko hip hopa, panka, roka i metala do elektronike. Festival počinje u 20 sati, a ulaz je besplatan.

U sali Amerikana Doma omladine Beograda nastupiće deset bendova i dva DJ-a, a organizatori programom žele i da pošalju poruku solidarnosti muzičara i samih slušalaca mladim umetnicima sa ovih prostora.

Prvi na bini nastupiće mladi jazz kvartet "Evidence", zatim bend "Quaterbuzz" iz Beograda, nakon koga će regge zvukom obojiti program grupa "Aman Zaman". Nakon njih, "Ljubičice & Co", zatim "Mentalna Korekcija" i bend "Sextasy" kao nosioci punk, odnosno rock zvuka, da bi se program festivala nastavio glasno, odnosno sa bendom "Loud", kao i dobro poznatim beogradskim bendom "Dot the Eye".

Program bendova zatvaraju "Freaky Fight for Freedom" i "Void Inn", a u završnici festivala nastupiće DJ podrška True Thin-a i Subvice-a. Za one koji nisu u prilici da prisutvuju događaju, Beton radio omogućio je live stream čitavog događaja preko sajta www.betonradio.rs.
 


- Ink in blood tattoo studio iz Beograda najhrabrijeg posetioca nagrađuje tetovažom, dok čitav događaj prethodi otvaranju sajta udruženja Kult i Više - kažu organizatori.

Ulaz na Kult festival 13. januara u Domu omladine je besplatan, ali je potrebno imati neku vrstu ličnog dokumenta.

Izvori: blic.rs